Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбудеться фестиваль короткометражних фільмів Kyiv International Short Film Festival

22 липня 2020 року, 14:58

Кінотеатр «Київська Русь» зовсім скоро розпочне свою фестивальну діяльність: із 5 до 9 серпня тут триватиме Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів.

У зв’язку з дотриманням протиепідемічних заходів, кількість офлайн показів скоротилася до 12-ти прем’єр із заповненістю зали на 25% – доступними будуть лише 300 місць для кожного сеансу.

Покази відбуватимуться двічі на день із великою перервою, аби уникнути великого скупчення людей. Решта сеансів, стрімінгові трансляції, обговорення та зустрічі триватимуть в онлайн форматі.

У програмі KISFF 2020 знайшлося місце не лише темам екологічних загроз, глобального споживання, джентрифікації та надмірного доступу до інформації, а й питанням ізоляції і суму за кінотеатрами.

Із розкладом та програмою можна ознайомитися на сайті фестивалю: https://www.kisff.org/.

Доступ до фестивалю буде можливий за умови дотримання всіх обов’язкових рекомендацій МОЗ. Відповіді на найпоширеніші запитання щодо правил відвідування фестивалю, заходів безпеки та проведення онлайн показів за посиланням: www.kisff.org/faq.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]