Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбулася третя лекція для медичних працівників

16 лютого 2017 року, 14:10

У Києві відбулася чергова безкоштовна лекція для нейрохірургів, неврологів, ендокринологів, ЛОР-хірургів, онкологів, реабілітологів і сімейних лікарів столиці з метою підвищення їхніх професійних навичок, ознайомлення з новітніми методиками та обміну досвідом. Лекцію з теми: «Прорив у світовій нейрохірургії –розширюючи грані можливого» провів професор Цві Рам – завідуючий нейрохірургічним відділенням Першого медичного центру Тель-Авіва, нейрохірург, спеціаліст із хірургії мозку та гіпофізу.

Перед початком лекції заступник голови КМДА Микола Поворозник також виступив перед слухачами.

«Ця лекція – продовження співпраці між Київською міською державною адміністрацією, комунальною науково-дослідною установою «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» та Першим медичним центром Тель-Авіва. Восени минулого року ми підписали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво. Маю надію, що наша співпраця й надалі буде плідною та приноситиме досвід і додаткові знання для столичних лікарів», – сказав Микола Поворозник.

Сьогоднішня лекція присвячена сучасним тенденціям у нейрохірургії, а саме:

  • унікальним нейрохірургічним методиками щодо збереження життєво-важливих функцій при операціях мозку;
  • складанню функціональної карти мозку безпосередньо під час операції;
  • інноваційним операціям у стані неспання, зі збереженням когнітивного стану пацієнтів;
  • ендоскопічним трансназальним операціями аденом гіпофіза і менінгіом основи черепа.

 

Довідково.

Перший медичний центр Тель-Авіва імені Сураські (Іхілов) – провідна багатопрофільна університетська клініка, флагман ізраїльської медицини, в структуру якої входить більше 140 поліклінік, 32 спеціалізованих стаціонарних відділення, профільні інститути та дослідницькі центри, 15 клінічних лабораторій.

Операційні Центру оснащені найсучаснішим медичним обладнанням, а лікування проводять більше 1500 лікарів.

Професор Цві Рам – нейрохірург, фахівець із хірургії мозку і гіпофіза, завідувач нейрохірургічним відділенням Першого медичного центру Тель-Авіва.

Клінічний досвід професора нараховує понад 30 років. Професор Рам – один із визнаних авторитетів світу в області нейрохірургії, спеціалізується на проведенні малоінвазивних і складних операцій із видалення пухлин головного мозку і гіпофіза (включаючи операцію з доступом через ніс і стереотаксичну радіохірургію), з лікування аневризм та інших патологій судин головного мозку, експерт в області комплексної хірургії пухлин головного мозку, в тому числі, в стані неспання, лікування гідроцефалії, важких форм епілепсії, хвороби Паркінсона, дистонії та інших рухових дисфункцій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]