Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбулися чергові збори киян – учасників АТО

19 березня 2018 року, 15:34

17 березня у Колонній залі КМДА відбулися чергові збори киян – учасників АТО, у яких взяли участь 499 осіб з-поміж ветеранів і членів сімей загиблих воїнів АТО. Нагадаємо, що збори відбуваються щорічно саме за ініціативи ветеранської спільноти.

Під час заходу учасники заслухали інформацію про напрацювання Ради ветеранів щодо вирішення питань соціального захисту, а також проблем забезпечення житлом і землею.

Зокрема, мова йшла про виділення у 2018 році з бюджету 200 млн грн, зокрема на придбання квартир (50 млн грн), будівництво будинку (50 млн грн) та програми іпотечного кредитування для придбання (будівництва) житла (100 млн грн). Наразі іпотечні програми опрацьовані ветеранською спільнотою та передані на погодження до столичної держадміністрації.

Що стосується забезпечення земельними ділянками, то вирішено розпочати формування ІІІ черги членів родин загиблих. Для забезпечення родин полеглих Героїв розглядаються кілька варіантів у Деснянському та Голосіївському районах столиці.

Також не обійшли увагою питання національно-патріотичного виховання молоді, соціального захисту, працевлаштування та реабілітації воїнів АТО.

Цього року, за результатами зборів, члени Ради ветеранів отримали вражаючу підтримку: у першому турі голосування 437 голосів проти 8, у другому – 289 проти 35 голосів. Таким чином персональний склад Ради ветеранів АТО при КМДА продовжує працювати незмінним. Разом із цим, понад 20 ветеранських організацій можуть бути запрошені до Ради ветеранів або її робочих груп у якості асоційованих членів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]