Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці випав перший сніг: вулиці обробляють протиожеледними засобами

17 листопада 2022 року, 8:40

Дорожники з вечора 16 листопада продовжують обробляти дороги, мости й тротуари протиожеледними реагентами. У темну пору доби було залучено 98 одиниць техніки й 171 працівник. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Особливу увагу робітники приділяють спускам і підйомам, покриттю із бруківки, сходам підземних і надземних пішохідних переходів, зупинкам громадського транспорту.

Сніг прогнозують протягом четверга. А з вечора п’ятниці, 17 листопада, до середини дня суботи, – посилення опадів. Просимо водіїв не виїжджати у місто на авто. Користуйтесь громадським транспортом, щоб не створювати затори, адже у них зупиняється й снігоприбиральна техніка.

Також нагадуємо про нагальну необхідність змінити літню гуму на зимову на машинах.

Пішоходам варто носити на одязі світловідбивні елементи – флікери, аби бути помітними для водіїв у темний час доби та під час негоди.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]