Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вірять у місцевих інвесторів, однак поки більше працюють з іноземними

28 вересня 2017 року, 13:51

Київ із задоволенням приваблював би місцевих інвесторів для великих проектів, однак поки ці комунікації не дали відчутного результату. Про це в ефірі «Громадського радіо» заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Ми віримо у своїх, у 2005 році попрацювали зі своїми, але щось я не бачу очевидного результату. Ми ведемо переговори з відомими компаніями. Поки іноземні компанії викликають довіру всіх наших громадян», – сказав він.

За його словами, якби хтось не місцевий підняв би тариф на свої послуги, то сказали б, що це спрямовується на розвиток компанії. «Якщо сьогодні хтось з українських інвесторів піднімає тариф, то кажуть, що це особисте збагачення», – прокоментував перший заступник голови КМДА.

Крім того, зазначив він, часто іноземці здатні запропонувати значно більші можливості для інвестування. «Вони мають ширші фінансові можливості, вони більш мобільні та часто більш досвідчені. Для нас це чудова нагода для співпраці, але ми зацікавлені тільки у тій співпраці, яка не лише розвиватиме певний проект чи район, але й дозволить залучати наших спеціалістів, розвивати їх. Так ми всі отримаємо значно більше», – підсумував перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]