Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2017 року, 12:26

З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у столиці відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку «Воїнам Чорнобиля» та Меморіального кургану «Героїв Чорнобиля» за участю Президента України Петра Порошенка.

У церемонії вшанування пам’яті воїнів та героїв Чорнобиля також взяли участь Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, представники Кабінету міністрів, Адміністрації Президента, представники духовенства, народні депутати, ліквідатори аварії на ЧАЕС і родини загиблих героїв Чорнобиля.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник також долучився до церемонії покладання квітів.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Також прозвучав державний гімн.

Зауважимо, меморіальні заходи відбулися в інших районах столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]