Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці задіяно 560 одиниць техніки для подолання наслідків снігопаду

01 березня 2018 року, 7:37

Київські комунальні служби продовжують прибирання наслідків негоди: задіяно 293 одиниці снігоприбиральної техніки «Київавтодору», 180 одиниць техніки комунальних житлово-експлуатаційних дільниць, близько 90 тракторів та малої механізації «Київзеленбуду» та техніка інших підприємств.

Окрім того, у Києві працює 36 бригад ручного прибирання, які розчищають від снігу тротуари та зупинки громадського транспорту, що утримуються підприємствами корпорації, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів та сходові марші. У дворах житлових будинків працює 3,8 тисяч працівників ЖЕД. Розчищенням снігу в парках та скверах займаються працівники «Київзеленбуду».

Звертаємо увагу усіх балансоутримувачів на необхідність негайного розчищення снігу на закріпленій балансовій території. У разі порушення правил благоустрою міські інспектори з благоустрою складатимуть протокол, що є підставою для накладення штрафу.

Обмеження в’їзду великогабаритного та великовантажного транспорту триває сьогодні до 10:00.

Комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати автівки обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]