Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці запрацював чат-бот для прилаштування тварин

17 серпня 2023 року, 13:00

Фахівці КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» до Дня безпритульних тварин, який відзначається 19 серпня, створили Telegram-бот TinPet. Як повідомляє комунальне підприємство, чат-бот допоможе потенційним господарям обрати домашнього улюбленця з притулку.

Для того, щоб скористатись чат-ботом, необхідно знайти його в Telegram – вписати в пошук @TinPet_bot. Після цього потрібно зареєструватись і створити акаунт для пошуку улюбленця або пошуку домівки для тварини.

Важливо, що сервіс доступний також для представників інших притулків. Через чат-бот вони зможуть поширювати інформацію про своїх підопічних, що значно спростить прилаштування тварин.

Як зазначають у КП КМВЛМ, такий чат-бот допоможе розв’язати проблему безпритульних тварин у столиці.

Згідно зі стратегією підприємства, основний спосіб розв’язання проблеми безпритульних тварин у столиці – це комплекс таких заходів як відлов тварин, їхня стерилізація і подальша адопція, тобто прилаштування тварини в родину. TinPet має спростити шлях тварини до нової домівки. Адже знайти улюбленця відповідно до своїх побажань стане легше, а це запорука того, що більше тварин отримають прихисток.

Наразі чат-бот працює в тестовому режимі, тому через технічні особливості один користувач може завантажити лише 3 анкети. Проте у КП КМЛВМ чекають на відгуки користувачів, що допоможе покращувати сервіс у майбутньому. Зворотній зв’язок щодо технічного функціоналу чат-бота можна залишати на електронну пошту: [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]