Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці з'являться чотири нових сквери

31 березня 2016 року

У столиці з'являться чотири нових сквери

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати надали статус скверів чотирьом земельним ділянкам.

Зокрема, депутати підтримали створення двох скверів у Шевченківському районі столиці. Перший знаходиться між будинками №21 та №23 на вул. Салютній. Орієнтовна площа зазначеної земельної ділянки 0,26 га.

Інший розташовується між будинками №№ 5, 7, 9, 11-А, 13-А на вул. Блюхера та №24 вул. Академіка Туполєва (орієнтовна площа скверу 0,6 га).

Також депутати надали статус скверу земельній ділянці на вул. Ямській між будинками №54 та №56 у Голосіївському районі. Ділянка має площу 0,15 га.

Окрім того, депутати надали статус скверу ще одній земельній ділянці в Дніпровському районі. Відповідна ділянка площею 0,44 га знаходиться за адресою просп. Юрія Гагаріна, 15-А.

Відзначається, що проекти рішень мають на меті благоустрій, збереження зелених насаджень та озеленення зазначених земельних ділянок у відповідності до вимог мешканців прилеглих будинків.

Утримувати та займатися благоустроєм новостворених скверів буде КО «Київзеленбуд».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]