Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському психоневрологічному інтернаті встановили сонячну електростанцію від французьких партнерів

16 лютого 2023 року, 16:10

У Святошинському психоневрологічному інтернаті встановили унікальну сонячну електростанцію потужністю 76,8 кВт/год, яку Київ отримав як гуманітарну допомогу від французьких партнерів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Тепер заклад буде забезпечений безперебійним електроживленням навіть у періоди відключень світла. Альтернативні джерела світла у разі відсутності електрики дозволять почуватися комфортно майже 700 жінкам, які зараз проживають у Святошинському інтернаті, та стабільно працювати персоналу», – зазначила Марина Хонда.

Нагадаємо, у понеділок Київ отримав від французьких партнерів дві сонячних електростанції. Обидві працюватимуть у Святошинському районі: одна – у психоневрологічному інтернаті, а інша – у Консультативно-діагностичному центрі. Монтаж обох електростанцій здійснили французькі фахівці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]