Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі безкоштовно вакцинували від сказу понад 20 домашніх тварин

13 липня 2021 року, 10:34

Фахівці КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» у неділю, 11 липня, безкоштовно чіпували 24 собаки і кота, 28 зареєстрували в системі «Реєстр домашніх тварин» та вакцинували від сказу 23 тварини.

Мешканці Святошинського району змогли безкоштовно скористатися послугами комунальної ветеринарної лікарні в рамках інформаційно-просвітницької кампанії. Цього разу захід пройшов у парку «Юність». Окрім послуг чіпування, реєстрації у системі РДТ та вакцинації, господарі тварин змогли отримати консультації ветеринарних лікарів та спеціалістів.

Фахівці підприємства наголошують, що ідентифікація та реєстрація домашніх тварин давно є звичною практикою для багатьох європейських країн. Проте в Україні, попри міжнародні зобов’язання та об’єктивну необхідність, ще кілька років тому це було рідкісне явище. Але саме завдяки просвітницькій роботі та популяризації відповідального ставлення до домашніх тварин, більшість господарів усвідомлюють важливість як реєстрації тварин, так і обов’язкової їхньої вакцинації. Тож мешканці столиці не пропустили можливість безкоштовно скористатися послугами комунального підприємства й привели своїх улюбленців на захід.

Нагадаємо, що дізнаватися про аналогічні заходи можна з офіційної Facebook-сторінки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини»: https://www.facebook.com/www.kmlvm.com.ua.

 

Вакцинація домашніх тварин від сказу

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]