Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі може з’явитися ще один комунальний дитсадок

13 травня 2019 року

У Святошинському районі може з’явитися ще один комунальний дитсадок

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань власності депутати підтримали проект рішення, який передбачає створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №497.

Дитсадок планують відкрити за адресою: вулиця Академіка Корольова, 5-А. Передбачається, що об’єкт буде віднесено до сфери управління Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Наразі приміщення, де планують облаштувати заклад дошкільної освіти, перебувають в оренді управління пенсійного фонду. Строк відповідного договору закінчується і місто планує відкрити дитсадок. Потужність закладу розрахована на 190 дітей, це орієнтовно 10 груп.

«Забезпечення достатньою кількістю місць у дитячих садочках - це одне з пріоритетних завдань для міської влади. Ми реконструюємо існуючи заклади дошкільної освіти, створюємо нові. Викликів у соціально-освітній сфері багато, але завдяки  комплексному підходу до освітньої  реформи ми вже можемо говорити про істотні результати. Це рішення вкрай необхідне і, я певен, колеги-депутати це усвідомлюють та підтримають позитивним голосуванням», - зазначив ініціатор проекту рішення, депутат Київради Валентин Мондриївський.

Видатки на утримання дитячого садка здійснюватимуться за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста для головного розпорядника по галузі «Освіта» на відповідний рік.

Проект рішення мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]