Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі облаштують кемпінг

05 червня 2020 року, 15:50

У Святошинському районі на проспекті Перемоги облаштують майданчик для тимчасової стоянки автотуристів. До реалізації проєкту планують залучити інвестора. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 785.

Кемпінг буде розташований на проспекті Перемоги навпроти вулиці Миколи Ушакова. Орієнтовна площа ділянки становить 0,7 га. Попередньо, проєкт передбачає встановлення зблокованих тимчасових споруд для приміщення адміністрації, вбиралень, душових та охорони. На території також передбачено розташування наметового містечка та автокемперів. Для активного відпочинку кемпінг буде облаштовано дитячим та спортивними майданчиками з вуличними тренажерами.

Замовником реалізації проєкту визначено комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Святошинського району м. Києва. Комунальному підприємству «Київське інвестиційне агентство» доручено розробити та погодити в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники, можливі передпроєктні пропозиції та пропозиції до умов конкурсу за проєктом.

Реалізація проєкту спрямована на створення рекреаційної, туристичної інфраструктури та організацію місця відпочинку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]