Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі збудують новий бюветний комплекс

04 грудня 2017 року, 9:56

На численні прохання киян на вулиці Сім’ї Сосніних, 2-А збудують нову артезіанську свердловину малої продуктивності. Свердловина зможе забезпечити якісною питною водою значну частину мешканців Святошинського району. Будівництво затверджено розпорядженням КМДА.

Роботу бюветного комплексу за цією адресою припинено з 2013 року: якість питної води погіршилась під час транспортування до колонок внаслідок корозії сталевих труб, імпульсного режиму роботи бюветного комплексу, великої продуктивності свердловини, якщо порівнювати з незначним об’ємом водозабору, а також значної відстані між свердловиною та бюветним комплексом. Тому відновити водопостачання можливо лише шляхом будівництва нової артезіанської свердловини малої продуктивності.

Остаточну вартість робіт буде визначено в установленому порядку після розробки проектно-кошторисної документації та проходження державної експертизи. Фінансуватимуть проектні роботи у рамках програм економічного і соціального розвитку Києва на 2017 та наступні роки.

Нагадаємо, що столична влада продовжує системне відновлення бюветних комплексів. Так, за останні два роки збудовано 2 нових бюветних комплекси та 8 артезіанських свердловин. Окрім того, капітально відремонтовано близько 80 бюветів. До кінця цього року мають завершити будівництво 4-х нових артезіанських свердловин, проектування 15 нових артезіанських свердловин і 5 нових бюветних комплексів, а також капремонт 11 бюветів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]