Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі з’явиться ще один комунальний дитсадок

22 лютого 2018 року

У Святошинському районі з’явиться ще один комунальний дитсадок

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали рішення про створення ще одного комунального дитячого садка.

Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №179 відкриють у  Святошинському районі столиці за адресою: вулиця Якуба Коласа, 19-А. Він розрахований на 12 груп.

«18 років тому цей садочок був закритий, а в його приміщенні розміщувався Міський центр зайнятості. Після капітального ремонту та облаштування всім необхідним, садочок буде відкрито для відвідування більше ніж 220 дітей. Очевидно, що житловий масив з інтенсивною забудовою Борщагівка дуже потребує цього закладу і було докладено багато зусиль, щоб відкрити його якнайшвидше. Повернення садочків – це доволі складний і довготривалий процес, пов'язаний з виселенням орендарів та відновленням цільового призначення, адже за роки оренди приміщення були істотно перебудовані», – зазначила депутат Київради Ганна Старостенко.

Дитсадок буде віднесено до сфери управління Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Видатки на утримання закладу здійснюватимуться за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста для головного розпорядника по галузі «Освіта» на відповідний рік. Фінансове забезпечення по заробітній платі педагогічним та іншим працівника планується на суму трохи більше 5 мільйонів гривень. Видатки на харчування повинні становити майже 380 тисяч гривень; на комунальні послуги – 821 тисячу гривень; інші видатки – 1,4 мільйона гривень.

Рішення підтримали 82 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]