Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У травні та влітку на Контрактовій площі вируватиме тематичний ярмарок «Київські Контракти»

06 квітня 2018 року, 12:15

Із метою популяризації народної творчості, традиційної української кухні та для організації дозвілля киян і гостей столиці на Контрактовій площі 19-20 травня, 23-24 червня і 24-26 серпня цього року відбуватиметься тематичний ярмарок «Великий подільський ярмарок «Київські Контракти». Програму культурно-масових заходів цієї події затверджено розпорядженням КМДА.

Зокрема, у ці дні на Контрактовій площі з 10:00 відбуватиметься продаж продовольчих і непродовольчих товарів, ексклюзивної хенд-мейд продукції українських майстрів.

У сквері біля памʼятника Петрові Сагайдачному та Григорію Сковороді з 12:00 до 18:00 працюватиме зона майстер-класів із різних напрямів народної та сучасної творчості: гончарство, писанкарство, петриківський розпис, скрапбукінг, ліпка з глини, стрінг-арт, каліграфія, боді-арт тощо.

У цей же час для найменших киян у дитячій зоні розваг проводитимуть квести і конкурси, влаштовуватимуть атракціони та розваги.

Поруч облаштують літературну сцену, де з 15:00 триватимуть літературні читання.

А ввечері, з 16:00 до 21:00, на основній сцені відвідувачів очікуватимуть виступи музичних та літературних виконавців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]