Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ЦНАПі Святошинського району відзначили 60-тисячного відвідувача

15 грудня 2016 року, 17:44

15 грудня у Центрі надання адміністративних послуг міста Києва Святошинського району відзначили 60-тисячного відвідувача. Ним став Олександр Доскач, який зареєструвався в електронній черзі під 200 номером.

Голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко привітав відвідувача та подякував за звернення саме в Святошинський ЦНАП.

«Слід відзначити зростання популярності та попиту на адміністративні послуги. Про це свідчать статистичні данні. Так, за 2015 рік ЦНАП відвідали 39 тисяч заявників, а наразі ми вже маємо 60-ти тисячного відвідувача, хоча 2016 рік ще не завершено», – зазначив Володимир Каретко.

Він додав, що зростання звернень до ЦНАПу свідчить про збільшення рівня довіри до адміністрацій і до оновленого формату адміністративних послуг, де сучасні технології відкривають нові можливості.

Найчастіше відвідувачі звертаються до ЦНАПу для реєстрації місця проживання, державної реєстрації права власності на нерухоме майно, вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку, Державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи.

 

Довідково.

18 грудня 2015 року оновлений після реконструкції і оновлення ЦНАП Святошинського району було відкрито міським головою Віталієм Кличком. Основною інноваційною складовою проекту оновлення став принципово новий підхід у створенні адміністративного простору на території України – відкритий простір.

Наразі у ЦНАПі працюють 28 осіб, із них 25 адміністраторів, які в день обслуговують 300-350 заявників.

Загальна кількість адміністративних послуг сягає 150.

Нагадаємо, що архітектурний проект «Реконструкція ЦНАПу при Святошинській адміністрації» створено авторами: Юрієм Кайгородцевим, Арсенієм Івановим, Любов’ю Титаренко та Кирилом Цуманом у 2015 році. Загальна площа приміщення 430 кв. м.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]