Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У всіх районах столиці визначено зразкові побутові заклади 2017 року

23 лютого 2018 року, 11:41

Розпорядженням КМДА затверджено результати міського конкурсу-огляду суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового у Києві в 2017 році.

Переможцями стало 17 закладів у всіх районах міста: салони краси, перукарні, будинок побуту, фотостудії, сервісний центр, ательє з індивідуального пошиття та ремонту одягу, майстерня з ремонту взуття та металовиробів.

Департаменту промисловості та розвитку підприємництва доручено видати переможцям конкурсу-огляду свідоцтва про присвоєння звання зразкового у м. Києві у 2017 році зі врученням їм анотаційних дощок.

Нагадаємо, що присвоєння звання зразкового ініційовано столичною владою для удосконалення соціально-побутової сфери Києва, підвищення подальшого рівня якості та культури обслуговування киян, створення здорової конкуренції на ринку побутових послуг та подальшого розвитку підприємницької діяльності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]