Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У житловому будинку Солом’янського району відремонтували дах за удосконаленою технологією

29 грудня 2019 року, 9:50

У Солом’янському районі на умовах Міської програми співфінансування виконали капітальний ремонт даху житлового будинку на бульварі Вацлава Гавела, 38-В. Виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський разом з ініціативною групою мешканців перевірили результати робіт.

«Дах будівлі покритий спеціальним матеріалом БіЕМ (бітумно-емульсійна мастика), який забезпечує гідроізоляцію. Світловідбиваюча фарба на гумовій основі покращує пожежну безпеку та експлуатаційні властивості. Цього року таку технологію застосували під час оновлення даху школи №64 на вул. Ушинського, 32. Гарантію на експлуатацію покриття підрядник дає 10 років», – зазначив Володимир Бялковський.

За його словами, загальна вартість робіт склала 960 тис. грн. Завдяки Міській програмі співфінансування «90/10» із бюджету міста Києва на ці заходи виділили 864 тис. грн, і лише 10% – частка мешканців багатоповерхівки.

Зазначимо, що Міська програма співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках міста Києва поширюється на будівлі, які експлуатуються більше десяти років. Програма  передбачає співфінансування у відсотковому розмірі від очікуваної вартості робіт.

Детальна інформація про всі види робіт в рамках Міської програми співфінансування за посиланням

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]