Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У знеструмлених районах столиці про повітряну тривогу сповіщатимуть за допомогою гучномовців патрульних та рятувальників

23 листопада 2022 року, 21:41

На територіях, де відсутнє електропостачання, оповіщення про сигнал повітряної тривоги здійснюватиметься за допомогою механічних сигналів оповіщення. Зокрема, за допомогою гучномовців патрульних бригад Національної поліції України та головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у м. Києві. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Просимо мешканців столиці звертати увагу на такі оповіщення і в разі повідомлення про повітряну тривогу прослідувати в укриття.

Тих, хто має доступ до інтернету та в будинках, де забезпечене електропостачання, просимо і надалі орієнтуватись на сигнали сирен та офіційні повідомлення міської влади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]