Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Україна перебуває у тренді світового розвитку завдяки молоді діаспори – Валентин Мондриївський

27 серпня 2018 року, 19:40

Україна перебуває у тренді світового розвитку завдяки молоді діаспори. Таке переконання висловив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський під час урочистого відкриття Форуму української молоді діаспори «Київ 2018» та Другого Конґресу СКУМО (Світовий конгрес українських молодіжних організацій).

«Київ може бути майданчиком для обміну досвідом. Така співпраця дає можливість для розвитку молоді в Україні та за її межами. Ми прагнемо, щоби була нерозривність зв’язку всього українства у світі. Завжди готові створювати середовище, яке генерує нові ідеї, популяризує Київ та Україну. Ми можемо задавати тренди світового розвитку завдяки молоді, яка живе у інших містах світу», – резюмував Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, 24-29 серпня у Києві Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій проводить Другий Конгрес СКУМО і Форум української молоді діаспори «Київ 2018» (ФУМД), у якому беруть участь представники української молоді діаспори та України, представники влади, міністерств та відомств, гості з понад тридцяти країн світу.

27-29 серпня триватиме офіційна частина Форуму – 2-й Конгрес СКУМО, у рамках якого пройдуть пленарні засідання, засідання конгресових комісій, робота у секціях, тематичні сесії, панельні дискусії, які допоможуть визначити стратегічні напрямки діяльності, обрати нове керівництво СКУМО.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]