Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Українському військовому розвіднику Максиму Шаповалу встановлять меморіальну дошку

27 грудня 2017 року, 18:45

На честь українського військового розвідника, Героя України Шаповала Максима Михайловича встановлять меморіальну дошку на фасаді будинку за адресою: вул. Михайла Максимовича, 3-Г. Підписане розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1667.

Департаменту культури доручено визначити джерела фінансування і забезпечити виготовлення та встановлення меморіальної дошки на честь українського військового розвідника згідно з ескізами, наданими Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Командир військової частини спеціального призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони України, полковник Шаповал Максим Михайлович був активним учасником найбільш важких боїв на території Донецької та Луганської областей у 2014-2015 роках за свободу та незалежність України. 27 червня 2017 року Шаповал Максим Михайлович загинув внаслідок проведеного спецслужбами країни-агресора цілеспрямованого і зухвалого терористичного акту.

Мужність і героїзм Шаповала Максима Михайловича за життя були відзначені орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, а посмертно йому присвоєно військове звання генерал-майора. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]