Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Боротьба з незаконною рекламою: із 21 до 25 лютого демонтують незаконні конструкції за трьома адресами

18 лютого 2022 року, 11:52

Управління з питань реклами КМДА анонсує локації демонтажу незаконної реклами в Києві з 21 до 25 лютого. КП «Київреклама» демонтуватиме незаконні конструкції за наступними адресами: вул. Григоренка, 28, вул. Коцюбинського, вул. Пирогова.

«Будь-яка рекламна конструкція або вивіска є частиною громадського простору і повинна відповідати вимогам дизайн-коду міста, а тобто мати документи на оформлення. В іншому випадку така конструкція вважається незаконною та підлягає демонтажу», – зазначила начальниця Управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук.

Оксана Поліщук підкреслила, що закликає підприємців зважати на дизайн-код столиці та оформлювати свої конструкції в Управлінні з питань реклами КМДА, це вбереже місто від захаращення, а власників вивісок та рекламних засобів – від демонтажу.

Якщо ви не знаєте, що робити, коли вас демонтували, як перевірити статус своєї конструкції, як оформити свою вивіску чи рекламний засіб, маєте будь-яке інше питання, звертайтеся на сайт Управління з питань реклами або в соціальній мережі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]