Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уздовж Русанівської протоки укріплять береги та збудують зону відпочинку

14 червня 2019 року, 9:56

Уздовж Русанівської протоки у Дніпровському районі збудують берегоукріплюючі споруди та зону відпочинку, що дозволить поліпшити рекреаційну зону довкілля та забезпечить стійкість берега Русанівської протоки. Відповідні роботи планують здійснити до 31 грудня 2020 року. Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації № 1053.

Замовником робіт визначено КП «Плесо», якому доручено отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та генеральну підрядну будівельну організації для виконання робіт. Також комунальне підприємство має забезпечити розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, проведення оцінки впливу на довкілля.

Під час укладання договору підряду на роботи КП «Плесо» має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

Фінансування робіт у 2019 році здійснюватиметься в межах асигнувань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]