Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі з’явиться новий муніципальний громадський простір

12 листопада 2020 року, 11:19

У березні цього року в Києві з’явився перший муніципальний відкритий громадський простір VCENTRI HUB, який став діалоговим майданчиком для представників влади, бізнесу та громадськості. Тепер міська влада планує відкрити подібні заклади в кожному з районів міста. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Навіть в умовах карантину хаб виявився необхідним для представників громадськості. Він став додатковим засобом розширення можливостей громади. Тому ми вирішили запровадити таку практику діалогових майданчиків і в районах. Першим стане Оболонський район столиці, де вже приступили до облаштування приміщення. Впевнена, що найближчими роками районні відкриті простори стануть платформою для співпраці зацікавлених у розвитку міста та району. А міська влада завжди підтримає локальні ініціативи і вже зараз, крім «даху над головою», пропонує та надає активним громадянам та організаціям юридичну, фінансову та експертну допомогу», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що на базі таких районних громадських просторів відбуватимуться обговорення міських політик, громадські консультації та інша громадська активність. На її думку, такі соціальні ініціативи підсилять можливості спільного планування та управління містом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]