Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Об’єднаних Арабських Еміратах розпочалася міжнародна конференція «Дні Києва в Дубаї» (+фото)

18 жовтня 2021 року, 9:11

В еміраті Дубай, за участю офіційної делегації Києва, розпочалася міжнародна конференція «Дні Києва в Дубаї», яка має на меті презентувати туристичний потенціал столиці для громадян ОАЕ. Про це повідомила заступниця голови КМДА, голова делегації міста Києва Марина Хонда.

«Цього року Київ став дуже популярним містом серед туристів із країн Перської затоки, зокрема, з Об’єднаних Арабських Еміратів. Наше місто стало дуже до вподоби туристам із цього регіону завдяки нашій культурі, унікальним історичним об’єктам, можливостям різноманітного відпочинку. Сьогодні місто розвиває п’ять пріоритетних напрямів туризму – історичний, подієвий, діловий, гастрономічний та медичний. Тому кожен турист зможе знайти щось своє та відкрити нові враження. Крім того, інфраструктура Києва має можливості проведення заходів будь-якого рівня», – зазначила Марина Хонда.

Своєю чергою начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова зауважила, що в Києві вживаються всі необхідні заходи для запобігання поширенню COVID-19 та безпечного перебування туристів у місті. Також місто впроваджує цифрові технології для підвищення комфорту туристів.

«На сьогодні офіційний туристичний портал міста Києва kyivcitytravel.com.ua містить інформацію про основні популярні туристичні маршрути та локації. Також там можна ознайомитися з екскурсіями, які відкриють місто для туристів. Також у Києві в більшості закладів і магазинів можна розрахуватися за допомогою кредитних карток та системи PayPass, що спрощує для туристів операції із обміном валют. Окрім цього, Київ пропонує платформу для кооперації між міською владою та бізнесом, можливість крос-промоції між містами України та за кордоном», – додала Марина Радова.

Про туристичний потенціал Києва присутніх представників турбізнесу ОАЕ ознайомили представники ключових профільних асоціацій столиці та бізнесу: віце-президент Асоціації в’їзних туроператорів України Наталія Соболєва, голова Всеукраїнської асоціації медичного туризму Віолетта Янішевська, представник Всеукраїнської асоціації гідів Вячеслав Арещенко, радник голови Київської торгово-промислової палати Дмитро Беспалов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]