Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В. Прокопів проаносував зміни у Регламенті Київради, які стосуються формування бюджету міста

14 вересня 2017 року

В. Прокопів проаносував зміни у Регламенті Київради, які стосуються формування бюджету міста

Київ перевиконав фінансовий план за І півріччя. До бюджету надійшло 22,7 млрд грн. Це становить понад 102% до плану першого півріччя. Про це повідомив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів. Анонсуючи плани роботи депутатського корпусу, він повідомив,  що наразі місто готує коригування поточного бюджету.

“Якщо привідкрити завісу, то чималу частину додаткових коштів місто планує спрямувати на розвиток транспортної інфраструктури та вирішення соціальних питань. І також хочу зазначити, що за прогнозами у  ІІ  півріччі, ми також матимемо гарне перевиконання кошторису”, - зазначив Володимир Прокопів.    

За словами секретаря Київради, уже до 15 жовтня КМДА має напрацювати проект бюджету Києва на наступний рік та подати його на розгляд депутатського корпусу.

“Окрім того, сьогодні Київрада розглядатиме проект рішення, який передбачає, що основні напрямки бюджету на наступний рік мають формуватися виконавчим органом не у жовтні, а до 15 травня поточного року. Дуже гарна ініціатива, яка дозволить більш якісно та ефективно планувати, розподіляти та залучати кошти до міського бюджету”, - анонсував Володимир Прокопів.

Він також зазначив, що цю норму депутати мають намір прописати у регламенті Київради. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]