Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Українському домі 9 червня пройде музичний фестиваль «From-to»

07 червня 2018 року, 17:37

В Українському домі 9 червня за підтримки Департаменту культури КМДА та чоловічої хорової капели ім. Ревуцького відбудеться музичний фестиваль «From-to». Про це повідомили організатори заходу.

Музичний фестиваль «From-to» – це мікс класики, рок- та поп-музики, а також можливість для учасників проявити себе у новому, незвичному амплуа та відійти від штампів. Класичні колективи виконують нестандартну для себе музику – рок, поп, джаз, і навпаки: рок-, поп- колективи виконають музику із класичних репертуарів у своєму баченні.

Початок гала-концерту о 19:00 у Концертній залі Українського дому.

У гала-концерті візьмуть участь найбільш яскраві виконавці фестивальної програми, що розпочнеться о 13:00 у центральній залі. Це – рок-гурти, групи, які виконують джаз, класичні виконавці.

Родзинкою гала-концерту буде виступ Капели Ревуцького разом із хором хлопчиків капели, яка виконає твори з репертуарів рок- та поп-груп, таких як «Scorpions», «Queen» та інших популярних виконавців, у супроводі інструментального бенду. Капела Ревуцького має 50-річну історію. До цього проекту виконувала переважно духовну, народну та класичну музику.

Фестиваль має на меті розширити кордони демонстрації різних жанрів музичного мистецтва.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 2, Український дім.

Програма:

13:00 – фестивальний концерт;

19:00 – гала-концерт.

Контактні особи: 066-790-32-07 (Панькіна Мар’яна); 096-918-30-30 (Толкач Олена).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]