Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Дитячі садочки продовжують працювати у звичайному режимі

22 березня 2021 року, 12:42

Під час посилення карантинних обмежень в столиці заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі із посиленням протиепідеміологічних заходів. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Столичні садочки працюватимуть у звичайному режимі на час суворих карантинних обмежень. Задля додаткової безпеки доступ батьків до приміщень буде обмежено – вихователі забиратимуть дітей перед входами до закладів. Звісно, за можливості, краще залишати дошкільнят вдома», – зазначив Валентин Мондриївський.

За його словами, наразі в Києві функціонує 570 дитячих садочків, наповненість яких складає 40,5% від складу вихованців за списком.

«Через виявлення коронавірусної хвороби на сьогодні в столиці зачинено лише один дитячий садочок у Святошинському районі та 171 група у 142 закладах дошкільної освіти», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він запевнив, що в усіх закладах освіти посилено санітарно-дезінфекційний режим, а працівники щоденно проходять температурний скринінг перед початком роботи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]