Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: До київських садочків можуть відправити своїх дітей не тільки мешканці столиці, а й тимчасово переміщені особи та військовослужбовці

31 травня 2022 року, 17:21

До київських садочків можуть відправити своїх дітей не тільки мешканці столиці, а й тимчасово переміщені особи та військовослужбовці. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Зараз у столиці відкривають лише 34 садочки, які знов приймають дітей. Розуміючи необхідність роботи дитячих навчальних закладів, ми розробили механізм запису, який, на перший погляд, виглядає складним, але це необхідний крок, аби уникнути хаосу. Для киян, чиї діти вже ходили в той чи інший садочок, достатньо надати довідки з роботи від обох батьків до свого ДНЗ і отримати направлення до "чергового" садочка в районі. Для тих батьків, чиї діти не зареєстровані в столиці, необхідно пройти реєстрацію в електронній черзі, оформитись до київського садочка і після цього так само звернутись до свого ДНЗ та отримати направлення. Садочки у всіх районах будуть відкриватись поступово, враховуючи наповнюваність вже відкритих ДНЗ», – пояснив Валентин Мондриївський.

Він також зазначив, що сьогодні в столиці працюють над тим, щоб у найкоротший термін максимально приготувати київські дитячи садочки до повноцінної безпечної роботи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]