Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Освітній Хаб увійшов у топ-5 онлайн платформ для самоосвіти»

12 лютого 2021 року, 9:01

Міський проєкт «Освітній Хаб міста Києва» увійшов у список найкращих онлайн-платформ із безкоштовними програмами для навчання за версією Національного агентства з питань державної служби. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Освітній Хаб вкотре заслужено відзначають у переліках програм для саморозвитку. Найкращим показником популярності порталу стало те, що лише за перший рік його існування понад пів мільйона українців скористалися його послугами. При чому, навчання відбувалось як дистанційно на онлайн платформі, так і очно на офлайн-тренінгах від сертифікованих тренерів», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він розповів, що освітні матеріали Хабу були створені на замовлення Української Школи Урядування спеціально для державних службовців із використанням найпопулярнішого формату дистанційного навчання у світі – відеолекцій із використанням мультимедійних SCORM-курсів.

«До п’ятірки найкращих онлайн-порталів для навчання увійшли також «Prometheus», «Дія. Цифрова Освіта», «ВУМ online» та «EdEra». Приємно, що наш міський проєкт «Освітній хаб» здобув визнання на рівні з такими гігантами онлайн-освіти», – сказав Валентин Мондриївський.

Він додав, що до проєкту можуть долучитися не тільки держслужбовці, а й усі охочі за посиланням eduhub.in.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]