Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Політична агітація в закладах освіти заборонена

13 жовтня 2020 року, 16:29

Останнім часом дуже активізувалися зі своєю передвиборчою діяльністю певні політичні сили та окремі кандидати. Тому слід окремо наголосити: заклади освіти не мають бути майданчиками для політичної агітації у будь-якому вигляді. Про це заявив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Київрада ще у 2018-ому році заборонила політичну агітацію в закладах освіти у будь-якому форматі. При цьому месенджери, які використовують в освітньому процесі, та батьківські збори – не виняток. Освіта має залишатися тільки освітою!» – зауважив Валентин Мондриївський.

За його словами, у рішенні від 15 лютого 2018 року № 22/4086 чітко прописано, що розповсюдження реклами політичного характеру серед учнів, політична агітація та просування персонального політичного брендінгу в будь-якій формі на території закладів освіти Києва не допускається. Окрім того, забороняється й використання матеріально-технічної бази для розміщення громадських приймалень чи для здійснення політичної агітації серед учнів.

«Ті ж особи, які порушуватимуть встановлені правила, будуть неминуче нести відповідальність згідно з законом. Повірте: винятків не буде! Незалежно від партії та займаної посади», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він наголосив, що ніхто не повинен втручатися в освітню діяльність навчальних закладів. Це питання перебуває на постійному контролі міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]