Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Принципово: висока якість харчування та проживання – головний критерій при виборі таборів відпочинку для дітей»

06 червня 2019 року, 15:18

11 300 дітей пільгових категорій міста Києва оздоровлюються коштом міського бюджету. Для забезпечення оздоровчої кампанії передбачено 87 млн грн, що на 12% більше, ніж у попередньому році. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський під час засідання міжвідомчого оперативного штабу з координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей поточного року.

«Принципова позиція міської влади – те, що умови перебування, харчування та дозвілля мають бути на високому рівні. Наше завдання надати дітям якісні послуги з відпочинку, тому кожного року фінансування оздоровлення збільшується. У свою чергу, ми контролюємо заклади, де перебуватимуть діти, і готові швидко реагувати на будь-які виклики», – зазначив Валентин Мондриївський.

Оздоровлення та відпочинок дітей планується у таборах з денним перебуванням, у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку мережі міста Києва і регіонів України, а саме: Київської, Одеської, Запорізької, Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Миколаївської областей; профільних, наметових та туристичних таборів (Черкаська область).

Крім того, для дітей, які не мають змоги відпочивати за межами міста, у червні 2019 року відкрито 75 таборів відпочинку на базі комунальних закладів освіти, в яких планується відпочивати 6553 дитини.

Координаційний штаб із оздоровлення

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]