Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Столичні заклади освіти працюють за розробленим регламентом роботи на час пандемії

06 травня 2021 року, 13:55

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський відвідав одну зі шкіл Дарницького району столиці та перевірив, як заклади освіти повернулися до очного освітнього процесу.

«У школі № 333 навчаються 575 учнів у 16 класах і працюють 39 педагогів. Як і у всіх комунальних закладах освіти міста, тут діє спеціально розроблений регламент роботи на час пандемії. Зокрема, запроваджена система щоденного контролю за станом здоров’я всіх вчителів та учнів. А також окремий розклад початку занять і перерв на прийом їжі для кожного класу. Регулярно здійснюють дезінфекцію в усіх приміщеннях закладу, на ігрових, спортивних майданчиках та стадіонах», – повідомив Валентин Мондриївський.

Згідно з правилами, вхід до школи дозволений тільки у захисній масці. Діти мають заходити в заклад без батьків, а під час пересування приміщеннями школи бути в масках. Маски учні можуть не одягати винятково на уроках та в їдальні.

«Ми робимо все, щоб навчання у столичних школах та садочках було максимально безпечним – і для учнів та вихованців, і для освітян», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Загалом, за словами заступника голови КМДА, у Києві на сьогодні працюють усі комунальні школи, яких у місті 428, та 571 дитячий садок. Один дитячий садок закритий на реконструкцію.

Загалом у столиці на коронавірус хворіють 137 школярів та 74 вчителя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]