Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Вистава київського театру отримала найвищу відзнаку фестивалю у Швейцарії

01 липня 2021 року, 11:24

Під час фестивалю до сторіччя швейцарського класика Фрідріха Дюрренматта, Центр Ф. Дюрренматта (Швейцарія) продемонстрував відвідувачам фрагмент вистави «Аварія» київського театру «Сузір’я». Ця постановка, адаптована для європейського глядача, отримала найвищу відзнаку фестивалю. Про це розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Приємно, що українську версію «Аварії» Фрідріха Дюрренматта від київського театру «Сузір’я» так високо оцінили у Швейцарії. Окрім того, виступ Євгена Нищука, головного актора постановки, який записав англомовне звернення до учасників фестивалю, відвідувачі також оцінили найбільшою кількістю балів», – розповів Валентин Мондриївський.

Він додав, що сама вистава «Аварія» давно користується великим успіхом в Україні. Наразі її фрагменти є у відкритому доступі на офіційному сайті Центру Фрідріха Дюрренматта в Невшателі: https://cutt.ly/Zmi2Yog. до запису додали субтитри німецькою мовою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]