Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Від Подолу до Дарниці: у столиці розпочали ремонти тротуарів (+фото)

04 березня 2020 року, 17:19

Завдяки сприятливим погодним умовам дорожники розпочали поточні ремонти тротуарів. Працюють у більшості районів. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

«Уже кілька тижнів у столиці тривають активні ремонти тротуарів. Оновлюємо покриття великими картами, тобто цілими ділянками. Наприклад, днями завершили роботи на вулиці Дмитрівській поблизу вулиці Бульварно-Кудрявської. Тривають роботи в Дарницькому районі на вулицях Срібнокільській, Княжому Затоні», – повідомив в. о. генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Володимир Гузема.

На Подолі нині дорожники оновлюють покриття тротуарів на вулиці Сковороди. У Дніпровському районі – на бульварі Верховної Ради, у Голосіївському – на вулиці Ушакова, у Деснянському – на вулиці Кубанської України.

«Новенькі фігурні елементи мощення замість асфальту з’являться на вулиці Володимирській поблизу в’їзду до Софії Київської. Також виконаємо пониження бордюру, встановимо антипаркувальні стовпчики, зону пішохідного переходу облаштуємо тактильною плиткою. Комфорт і безпека пішоходів – пріоритет у нашій роботі», – додав Володимир Гузема.

Ремонти тротуарів проводять і під час середніх ремонтів, які уже розпочались. Так, нове покриття на пішохідних доріжках з’явилось на вулиці Стрітенській.

Ремонт тротуарів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]