Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відшукати загублені або повернути знайдені речі кияни можуть через онлайн-проект «Бюро знахідок»

08 червня 2017 року, 18:09

Відшукати загублені або повернути знайдені речі кияни можуть через контакт-центр 1551, який співпрацює із онлайн-проектом «Бюро знахідок». Мета проекту – знаходити та повертати речі власникам.

Повідомлення приймаються цілодобово за телефоном гарячої лінії 1551 та опрацьовуються за допомогою онлайн-сервісу «Бюро знахідок».

Щоб повідомити про знайдені або загублені речі, необхідно зателефонувати за номерами 15-51 (зі стаціонарного) або (044) 205-73-37 (з мобільного). При цьому необхідно лише надати стислу інформацію про загублену чи знайдену річ і свої контакти для зворотного зв’язку. Оператори перевірять інформацію серед вже зареєстрованих оголошень. Якщо інформація збігається, то осіб координують між собою. Якщо ні – оголошення зареєструють у програмно-апаратному комплексі «Контактний центр міста Києва» та в базі даних громадської організації «LuckFind». Зазначимо, що передачу загублених або знайдених речей особи здійснюють самостійно.

Онлайн-сервіс «Бюро знахідок» – це інструмент для пошуку цінних речей, ефективність якого залежить від кількості задіяних користувачей. Адже чим більше людей повідомлятимуть про загублені або знайдені речі, тим більше шансів знайти втрачене.

Нагадаємо, що КБУ «Контактний центр міста Києва» долучився до проекту «Бюро знахідок», підписавши відповідний меморандум про співпрацю з громадською організацією «LuckFind». Відповідно до меморандуму, столичний контакт-центр став комунікаційною платформою, за допомогою якої кияни зможуть залишати інформацію про загублені або знайдені речі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]