Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ і надалі збільшує кількість тестувань

18 листопада 2020 року, 12:13

У столиці і надалі збільшують кількість тестувань на виявлення коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Зазначу, що Київ і надалі збільшує кількість тестувань. Показник тестування в столиці – найвищий в Україні і становить сьогодні понад 395 тестів на 100 тисяч мешканців», – повідомив Віталій Кличко.

Загалом, за словами мера, у комунальних медзакладах і лабораторному центрі з початку пандемії дослідили понад 206 тисяч зразків біоматеріалу методом ПЛР.

А методом ІФА – на виявлення антитіл – зробили майже 74 тисячі тестів.

«Досліджують зразки також у приватних та державних клініках Києва. Продовжують працювати в столиці і мобільні бригади медиків, які забирають біоматеріал для аналізу на коронавірус у пацієнтів вдома. Тільки за минулу добу бригади відібрали 1628 зразків», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]