Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ цього тижня став боксерською столицею світу» (+відео)

01 жовтня 2018 року, 18:03

Мер Києва, вічний чемпіон WBC Віталій Кличко оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відео з церемонії відкриття 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC). Церемонія відбулася сьогодні на столичній Поштовій площі. 

«Друзі! Київ цього тижня став боксерською столицею світу. Без перебільшення. Багато легенд боксу, суддів, менеджерів, промоутерів, президентів федерацій країн-членів WBC приїхали в столицю України на конгрес Всесвітньої боксерської ради, який вперше відбувається у Києві. Під час заходу вони визначатимуть подальшу стратегію розвитку світового боксу. І дуже важливо, що тепер Україна вписана в історію перемог чемпіонів WBC. Майбутніх перемог! Бо сьогодні офіційно оголошено, що на логотипі і новому поясі WBC відтепер буде український прапор. На передньому плані! Це велика честь для нашої країни і для мене особисто. Прапор України супроводжуватиме перемоги світових чемпіонів!» – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що сьогодні під час церемонії відкриття конгресу перший такий пояс із українським прапором на логотипі президент WBC Маурісіо Сулейман вручив вічному чемпіону WBC Віталію Кличку.

56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) розпочався у столиці України 1 жовтня. До Києва приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес та багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Всього у столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]