Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко напередодні Дня молоді вручив премії обдарованим молодим киянам (+фото)

11 серпня 2022 року, 15:30

Мер Києва Віталій Кличко напередодні Дня молоді нагородив обдаровану та активну молодь столиці. Зокрема, премією Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2021 році відзначили 36 осіб (за наукові та творчі досягнення, внесок у розвиток молодіжного руху). А також 32 особи отримали подяки Київського міського голови за активну волонтерську діяльність під час війни в України.

«Радий вітати у столичній мерії учасників молодіжної акції «Таланти Києва», представників обдарованої молоді міста. Незважаючи на складний час, в якому ми живемо, я щиро радий можливості особисто привітати та вручити премії молодим киянам за їхній внесок у розвиток Києва», – сказав Віталій Кличко.

Мер столиці зауважив, що війна, з якою російські варвари вдерлися в Україну, триває вже понад 5 місяців.

«Агресор руйнує житлові будинки, школи та садки, інфраструктуру та підприємства. Вбиває мирних українців, дорослих і дітей. Краде у наших дітей дитинство. Але ми стоїмо і боремося за свою незалежність та волю, за державність України. Наша країна стане ще сильнішою і успішною! Так, буде складно. Але я вірю, що кожен з нас гідно пройде через ці випробування. Разом ми подолаємо виклики, які повинні подолати, щоб зберегти нашу державу», – додав Віталій Кличко.

Він побажав молодим киянам перемоги, сил і впевненості в собі, натхнення, нових наукових відкриттів та успішного розвитку молодіжного руху.

«Обов’язково мрійте та втілюйте свої мрії в життя! Також дякую нашим волонтерам за активну діяльність, за допомогу нашим захисникам, переселенцям, людям, які потребують підтримки. Разом ми вистоїмо і переможемо!» – наголосив Віталій Кличко.

 

 

 

 

 

 

Вручення премій обдарованим молодим киянам напередодні Дня молоді

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]