Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Незабаром ми презентуємо концепцію розвитку столичного Гідропарку»

22 липня 2016 року, 20:51

Найближчим часом столична влада презентує концепцію розвитку столичного Гідропарку, який хочуть зробити «українським Діснейлендом». Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Найближчим часом ми презентуємо концепцію розвитку Гідропарку, який стане містечком розваг, де можна відпочити з дітьми, - так званим «українським Діснейлендом». Зараз ми спілкуємося з інвесторами, які мають великий досвід реалізації таких проектів. І наше завдання – реалізувати цей задум в найближчі роки», - наголосив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що Київ повинен стати містом, яке притягуватиме до себе увагу європейських країн, культурним та спортивним центром країни.

«Нам є що показати, нам є чим пишатись. І у нас є підстави говорити, що Київ – одне з найкращих міст світу», - зазначив Віталій Кличко.   

За словами Віталія Кличка, до кінця літа завершиться реконструкція київського велотреку, який вже готовий на 80%.

«Я сподіваюся, що в серпні ми будемо відкривати оновлений Київський велотрек – сучасний, з новою велошколою для дітей, оновленим покриттям, з сучасним паркінгом, освітленням, - сказав Віталій Кличко. - Велотрек і територія парку, який до нього прилягає, будуть єдиним відкритим простором, з зонами дозвілля, з кафе, де охочі зможуть подивитися на змагання. Це буде одне з центральних місць у столиці для занять спортом та відпочинку», - підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]