Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко пізно ввечері перевіряв, як прибирають столицю від снігу

11 грудня 2017 року, 8:04

Мер Києва Віталій Кличко пізно ввечері в неділю перевірив, як прибирають столичні вулиці під час першого снігопаду.

Віталій Кличко проїхався містом та без попередження заїхав на деякі ШЕУ. Роботою дорожників Оболонського району мер залишився незадоволеним.

«Зараз в Оболонському ШЕУ побачив таку картину: спецтехніка, яка повинна прибирати дороги, стоїть у дворі. Трактори, які мають прибирати пішохідні переходи, тротуари, також стоять. Кажуть, що немає трактористів. Частина техніки, як мені сказали, зламалася, хоча звітували, що вона готова до зимового сезону. В понеділок проведу нараду, будемо розбиратися з цією ситуацією. Бо те, що в деяких ШЕУ стоїть без діла техніка, яка повинна прибирати вулиці, – це неприйнятно. Ми зараз мобілізуємо всіх і на ранок місто буде почищене. Але, тим не менш, нам треба систематизувати роботу в «Київавтодорі», щоб нарікань не було», – зазначив мер столиці.

Цієї ночі, за даними дорожників, київські вулиці прибирали 313 одиниць спецтехніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]