Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко подякував поліцейським, які затримали вандалів, та подарував їм боксерські рукавички (+відео)

26 листопада 2018 року, 12:25

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся зі співробітниками столичної поліції, які «вирахували» та затримали вандалів, що виривали світильники на огорожі Ботанічного саду ім. академіка Фоміна на бульварі Шевченка.

Мер подякував правоохоронцям за сумлінну за професійну службу і подарував їм фірмові боксерські рукавички братів Кличків зі своїм автографом.

«Це – символічні подарунки. Нехай вони нагадують вам, що за порядок на наших вулицях треба боротися. Щоб кияни та гості столиці почувалися безпечно на вулицях нашого міста, а порушники правопорядку розуміли, що нестимуть відповідальність за свої дії», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер нагадав, що нещодавно правоохоронці за допомогою камер відеоспостереження затримали двох молодиків. За кілька днів вандали встигли понівечити кілька десятків світильників. У затриманні зловмисників брали участь троє поліцейських Шевченківського УП ГУНП у м. Києві: капітан поліції Антон Кабаченко, майор поліції Юрій Яковець та лейтенант поліції Володимир Гринь.

Також Віталій Кличко нагадав, що столичні правоохоронці вже не раз затримували вандалів, які паплюжать культурні пам’ятки та зони відпочинку в столиці. Навесні цього року, наприклад, шість працівників поліції отримали велосипеди від мера за затримання зловмисників, які зламали та намагалися поцупити фрагменти художньої композиції «Малюки, що пускають кораблики» на Поштовій площі.

«Якщо комусь не подобається, що Київ змінюється на краще, і ці люди порушують закон, вони повинні розуміти, що однозначно нестимуть відповідальність за свої дії. Ми і надалі будемо заохочувати співробітників поліції, які відповідально ставляться до своїх професійних обов’язків. Тих, хто своїми справами доводить, що поліція працює ефективно», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]