Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як оновлюють одну з великих магістралей столиці - проспект Палладіна (+відео)

23 липня 2019 року, 15:46

Мер Києва Віталій Кличко показав, як оновлюють одну з великих магістралей столиці – проспект Палладіна. Відповідне відео він оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Продовжуємо оновлювати одну з великих магістралей столиці – проспект Палладіна, частину якого відремонтували минулого року. Сьогодні тривають масштабні роботи на ділянці від вулиці Вернадського до Залізничного шляхопроводу (вже повністю оновленого), – зазначив Віталій Кличко в дописі до відео. – Там, до речі, впроваджуємо технології, які дозволять значно подовжити «життя» наших доріг. Асфальт, що вкладають на проспекті Палладіна, зазвичай використовують при облаштуванні злітно-посадкових смуг в аеропортах».

На оновленій майже п’ятикілометровій ділянці проспекту такий «високотехнологічний» асфальт отримають 6 смуг авторуху. Також на Палладіна облаштують нові тротуари та велодоріжки. Встановлять сучасне LED- освітлення, висадять уздовж проспекту молоді дерева.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]