Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як реконструюють дитячий садок в Оболонському районі (+ фото)

10 лютого 2020 року, 13:44

У травні мають завершити реконструкцію дитячого садка № 436 в Оболонському районі на вулиці Автозаводській. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Ми продовжуємо будівництво та реконструкцію дитячих садочків, аби скоротити чергу до дошкільних закладів столиці.  Вже в травні завершать усі роботи в дитсадку № 436 в Оболонському районі, на вулиці Автозаводській. Приміщення закладу було старим і «втомленим», тому взялися за його реконструкцію», – написав Віталій Кличко.

На сьогодні в садку вже замінили покрівлю, влаштували водовідведення та оновили каналізацію, встановили нові вікна та двері. Завершили роботи з оновлення фасаду, утеплили приміщення, проклали нові електрокабелі, оновили систему опалення. Встановили і відеоспостереження. Наразі в садочку тривають внутрішні роботи.

 «В оновленій будівлі, крім приміщень для навчання та відпочинку дітей, облаштують музичну зали, сучасний харчоблок, медичний блок, пральню. В дитсадку буде інтернет, а в кожній  групі – по телевізору. Впорядкують і територію – встановлять сучасні спортивні та ігрові майданчики, тіньові навіси», – додав мер Києва.  

Нагадаємо, що за кілька останніх років у Києві збудували або повністю реконструювали 8 шкіл та 27 дитсадків.

Реконструкція дитячого садка № 436 в Оболонському районі на вулиці Автозаводській

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]