Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поїхав у Сполучені Штати на прощання з сенатором Джоном Маккейном

31 серпня 2018 року, 9:19

Мер Києва Віталій Кличко візьме участь в заходах із вшанування пам’яті американського сенатора Джона Маккейна, які відбудуться в суботу, 1 вересня, у Вашингтоні. Віталій Кличко отримав запрошення від родини Джона Маккейна та Сенату Сполучених Штатів.

Мер Києва відвідає Національну меморіальну службу в Національному соборі Вашингтона, де будуть присутні родина і друзі Маккейна, сенатори і конгресмени, співробітники офісу сенатора, запрошені світові політики. На службі виступлять  екс-президенти США Джордж Буш-молодший і Барак Обама.

До цього із Джоном Маккейном попрощалися у Фініксі (штат Арізона). А у п’ятницю труну з тілом сенатора виставлять у Вашингтоні у центральній ротонді Капітолію.

Поховають відомого політика 2 вересня в Аннаполісі (штат Меріленд) на території Військово-морської академії США, яку він закінчив у 1958 році.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]