Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Пошкоджені елементи захисного скла нового пішохідного мосту відновили» (+відео)

27 травня 2019 року, 20:57

Пошкоджені елементи скляної підлоги нового пішохідного мосту – захисну скло-плівку – відновили. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, як і обіцяв, ми відновили захисну скло-плівку, що пошкодили вандали на елементах скляної підлоги нового пішохідного мосту, що з’єднує Володимирську гірку з Аркою дружби народів», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва висловив сподівання, що правоохоронці знайдуть вандалів, які завдали шкоду новому туристичному об’єкту. А подібні дії недоброзичливців більше не повторяться.

Нагадаємо, що на наступний день після відкриття пішохідно-велосипедного мосту з’явилися тріщини на захисному шарі скло-плівки на деяких фрагментах скляної підлоги. Головна версія цього – акт вандалізму. Основне ж – гартоване скло – не постраждало. Пошкоджені елементи вже замінили. Плівку на інших фрагментах підлоги теж для перевірки знімають і ще раз обробляють герметиком.

«А кияни продовжують іти гуляти нашим новим пішохідно-велосипедним мостом і милуватися краєвидами з нього, – каже мер. – Ще раз хочу підкреслити: Київ – наше з вами місто, наш дім. І те, як він виглядатиме, залежить від нас з вами. Давайте разом берегти і примножувати красу столиці! Мені, справді, боляче, коли хтось намагається спаплюжити те, що створювалося для мільйонів киян і гостей нашого міста. – Спаплюжити, хто словами, хто актами вандалізму. Невже ж неприємно пишатися своїм містом, його гарними локаціями, його красою й інтелігентними людьми?!» – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]