Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поспілкувався з абітурієнтами Національного університету фізичного виховання (+фото)

15 травня 2019 року, 17:42

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався із абітурієнтами Національного університету фізичного виховання і спорту України, які зібралися на «День вступника».

Віталій Кличко зазначив, що для кожної молодої людини дуже важливо обрати справу в житті, яку вона любитиме, і в якій досягне успіху.

«Головне – наполегливо працювати і вірити у свою мрію. Адже немає нічого неможливого. Якщо ви насправді чогось прагнете – ви зможете цього досягти!» – звернувся до молоді Віталій Кличко.

Він зазначив, що йому завжди приємно приходити до університету фізичного виховання, адже колись він сам був його аспірантом, захищав тут кандидатську.

Під час візиту до університету мер Києва оглянув оновлений зал гімнастики, обладнаний за всіма екологічними стандартами, навчально-оздоровчий комплекс університету «Олімпійський стиль» із сучасними тренажерами і басейнами, зал боротьби.

За останніх 5 років кількість студентів Національного університету фізичного виховання і спорту України збільшилася у 2,5 рази. Раніше в університеті навчалося 2200 студентів, сьогодні – 5000. Відкрили тут і нові кафедри та факультети. Наприклад, факультет реабілітації. Сьогодні конкурс на цей факультет складає 10 осіб на місце. З’явилися також нові спеціальності. Разом із медуніверситетом впровадили навчання за спеціальністю спортивного лікаря. А спільно з Національним університетом імені Тараса Шевченка навчатимуть майбутніх спортивних журналістів.

За роки існування Національно університету фізичного виховання і спорту України його студенти та випускники завоювали 111 золотих олімпійських медалей, перемагали на чемпіонатах Європи та світу, стали відомими спорстменами.

Спілкування з абітурієнтами Національного університету фізичного виховання

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]