Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Пожежу в Подільському районі столиці ліквідували. Потерпілих немає (+фото)

25 лютого 2023 року, 18:27

Пожежу в Подільському районі столиці ліквідували. Потерпілих внаслідок пожежі немає. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Пожежу в одноповерховій складській будівлі лакофарбових матеріалів в Подільському районі столиці ліквідували. Потерпілих внаслідок пожежі немає», – написав Віталій Кличко.

Нагадаємо, загоряння сталося сьогодні вдень. Площа пожежі становила близько 2000 кв м. Працювали 18 одиниць спецтехніки та понад 90 осіб особового складу рятувальників.

Окрім спецавто та колінчатого підіймача, вперше у столиці до гасіння пожежі залучили новітній робот пожежогасіння Головного управління ДСНС України у м. Києві, що значно полегшило роботу вогнеборців.

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомогли в деблокуванні дверей об‘єкту, який палав, і брали участь в пошукових роботах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]