Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко представить Київ на міжнародній виставці нерухомості MIPIM у Франції

11 березня 2019 року, 9:16

Мер Києва Віталій Кличко представить столицю України на щорічній міжнародній виставці нерухомості MIPIM, що відбудеться 12-15 березня у Каннах. Цьогорічною темою виставки стане розвиток галузі нерухомості у найближчі 30 років під впливом нових тенденцій щодо її довговічності.

Віталій Кличко представить у Каннах стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує долучитися іноземному бізнесу.

Також мер Києва братиме участь у церемонії нагородження конкурсу «fDi Location Awards», що проводить спеціалізований журнал Foreign Direct Investment (видає його Financial Times). Конкурс визначить найуспішніші міста світу з точки зору інвестиційної привабливості.

Цьогорічна виставка нерухомості збере 26 тисяч учасників зі 100 країн світу. Захід відвідають майже 6 тисяч міжнародних інвесторів та майже 4 тисячі топ-керівників найвпливовіших компаній з усіх секторів міжнародної нерухомості.

MIPIM – це унікальна міжнародна платформа для ознайомлення з новими проектами з розвитку територій, урбаністичних зон та туризму, зустрічей із потенційними партнерами для залучення інвестицій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]